FABEKO skaper flere digitale møtearenaer

FABEKOs styre vedtok i møte 1. april å øke tempoet for omstilling til flere digitale møtearenaer. Dette betyr at foreningen vil utvikle flere webinarer og kurs for både egne medlemmer og andre som vil tilegne seg ny og dypere kunnskap om betong.

FABEKO vil i dagene framover utarbeide en webinar-kalender som vi håper vil være interessant for mange å følge med i.

 

Tiltakene mot spredning av Corona-virus gjør at digitaliseringen av møtearenaer skyter fart. FABEKO vil ligge i forkant av denne utviklingen og tilbyr derfor nye møteplasser. Vi håper at vi kan bidra med både faglig oppdatering, sosiale nettverk og økt dialog i bransjen.

Vi vil sende informasjon om møtekalenderen til mottakere av våre nyhetsbrev, samt legge det ut på våre hjemmesider og via våre andre sosiale nettverk.

Andre nyheter:

Tilbake til nyhetssiden