Dette mener lederne om det de har lært og hvilken vei de tror aktiviteten i betongbransjen vi gå. I FABEKOs sommerintervju på nett 25. juni klokken 1400 treffer du Trond Hagerud fra Mapei, Nejra Macic fra Prognosesenteret og John Sunde fra Norcem. Få med deg hva de mener om framtidig aktivitetsnivå i betongbransjen og sine erfaringer som sjef i en usikker tid.

Hele samfunnet er inne i en periode der Corona-virus, økonomisk nedtur og usikkerhet preger nyhetsbildet og påvirker alle. Hva har vi egentlig lært de siste månedene og hva kan vi ta med oss videre? Vil det bli bråstopp i boligbyggingen, vil anleggsinvesteringer redde oss og hva skjer etter ferien? Hvordan er det å være sjef i slike tider, hvordan holde innovasjonstrykket oppe og hvor vil betongbransjen gå?
Dette er noen av de spørsmålene mange gjerne vil ha svar på. For å diskutere dette har vi vært så heldige å få låne en time av ledere som har synspunkter på noen av sakene.

Les mer aktuelt her
  • Markedsblikk høsten 2022

Markedsrapport oktober 2022

20/10/2022|0 Comments

Markedsrapport fra Prognosesenteret oktober 2022 Prognosene for fabrikkbetong i denne rapporten er basert på aktivitetsprognoser fra 14. september. Det var særlig veisektoren som var ventet å sørge for investeringsveksten framover, [...]