Prognoser betong

Prognosesenteret utarbeider markedsrapporter for FABEKO to ganger per år. Denne våren er rapporten noe forsinket på grunn av usikkerheten i markedet. Nedenfor kan du laste ned juni-utgaven av rapporten.

Det er spennende tider for prognoser for byggebransjen. Etter oppdrag fra FABEKO har Prognosesenteret i vår revidert historikken for forbruket av fabrikkbetong i produksjon av boligbygg, yrkesbygg, primærnæringsbygg og anlegg. De har nå kommet med en fersk markedsrapport for FABEKO.

Betongvolumet til de ulike segmentene er endret fra tidligere og andelen fabrikkbetong til anlegg er oppjustert fra tidligere anslag.

Den nye rapporten fra Prognosesenteret har beregnet betongforbruket for anlegg etter modeller som gjør en bedre periodisering for når hovedvekt av betongforbruk kommer inn i løpet av en lang anleggsperiode. Modellen tar også utgangspunkt i ulik betongandel i forskjellige anleggsstyper.

Les mer aktuelt her
  • Markedsblikk høsten 2022

Markedsrapport oktober 2022

20/10/2022|0 Comments

Markedsrapport fra Prognosesenteret oktober 2022 Prognosene for fabrikkbetong i denne rapporten er basert på aktivitetsprognoser fra 14. september. Det var særlig veisektoren som var ventet å sørge for investeringsveksten framover, [...]