Vi håper du liker våre nye hjemmesider

Vi har fått mange henvendelser fra medlemmer som ikke finner det de ser etter på våre hjemmesider. De siste årene har FABEKO utarbeidet mange veiledninger og artikler som et tilbud til medlemmer og andre. Det ble til slutt mye stoff som lå inne på hjemmesiden og som ikke var så lett å finne fram til. Vi startet opp et samarbeid med kommunikasjonsbyrået Leidar og Byggutengrenser for å bygge opp struktur og funksjoner for nye hjemmesider tilpasset FABEKOs behov.

Leidar ga oss gode strategiske innspill og vi har fått hjelp av Kirsti Skogseth i Byggutengrenser for design og oppbygging av de nye sidene. Nytt fra de gamle sidene til de nye er bla:

  • Lettere tilgang til aktuelle saker og arrangementer
  • Mer effektiv søkefunksjon på hele innholdet
  • Inndeling i aktuelle undertemaer
  • Mer effektiv nedlasting av dokumenter
  • Enkel sorteringsfunksjon for å finne FABEKOs medlemmer

Gi oss tilbakemeldinger på hva du synes, mangler det noe?

Les mer aktuelt her
  • Markedsblikk høsten 2022

Markedsrapport oktober 2022

20/10/2022|0 Comments

Markedsrapport fra Prognosesenteret oktober 2022 Prognosene for fabrikkbetong i denne rapporten er basert på aktivitetsprognoser fra 14. september. Det var særlig veisektoren som var ventet å sørge for investeringsveksten framover, [...]