Nettbasert fabrikkbetongkonferanse

FABEKO har besluttet å arrangere årets Fabrikkbetongkonferanse på nettet 18.-19. november. Den usikre COVID19- situasjonen gjør det vanskelig å kombinere det faglige møtet med den sosiale arenaen som konferansen har som mål å være.

Flere bedrifter har innført reiserestriksjoner for de ansatte og vi anser at bruk av offentlig transport og samling av større grupper fortsatt er omdiskutert. FABEKO velger derfor å opprettholde det faglige programmet som nettarrangement på ettermiddagen 18. november og på formiddagen 19. november. Den sosiale arenaen har vi utsatt til den neste konferansen som vi arrangerer på Gardermoen 21.- 22. april 2021.

Program og påmelding for konferansen i november blir lagt ut 1. oktober

Mottar du ikke FABEKOnytt?

Les mer aktuelt her