Helse og turstøvler

Smittetallene øker igjen og vi håper alle vil følge de råd og regler som både sentrale og lokale myndigheter setter for å bremse pandemien. De nye skjerpede reglene vil sikkert skape utfordringer på mange arbeidsplasser og dermed også for våre medlemmer. I denne situasjonen er det spesielt viktig å ta vare på de av kollegaene som sliter med virkninger av ensomhet i isolasjon og karantene. Kanskje vil et par turstøvler hjelpe?

Det følgende innlegget ble publisert på bygg.no i forkant av HMS-konferansen torsdag 5. november: Psykisk helse og et par turstøvler

Mange får tilfredsstilt sine sosiale behov på arbeidsplassen men dagen kan også være slik at behov for sosial kontakt må fylles på fritiden. For å holde på de dyktige folkene er det et klokt grep for arbeidsgiverne å stimulere til trivsel også etter jobben. Et par turstøvler kan bidra til god helse.

FABEKO oppdaterer råd og veiledninger rundt smittevern på våre temasider samt på vår temagruppe på facebook.

Les mer aktuelt her
  • Markedsblikk høsten 2022

Markedsrapport oktober 2022

20/10/2022|0 Comments

Markedsrapport fra Prognosesenteret oktober 2022 Prognosene for fabrikkbetong i denne rapporten er basert på aktivitetsprognoser fra 14. september. Det var særlig veisektoren som var ventet å sørge for investeringsveksten framover, [...]