Bernt Kristiansen

FABEKO samarbeider med Norsk Betongforening og Norconsult og har gjennomført lunsjmøter for å presentere aktuelle betongtemaer for rådgiverne. Her presenterer Bernt Kristiansen fra AF-Gruppen gulvbetong og lavkarbonbetong.

Bernt går inn på hvordan ny kompetanse kan hentes fra publikasjoner fra Norsk Betongforening. Denne gangen er det praktisk bruk av publikasjon nr 15 om gulvbetong og nr 37 om lavkarbonbetong som er i fokus. Videoene fra disse møtene legges ut på FABEKOs kanal på YouTube. Vi vil legge ut flere presentasjoner fra våre egne møter og fra møter der vi samarbeider med andre. Ta kontakt med oss dersom du finner temaer du gjerne vil vi skal holde for din egen organisasjon.

Her kan du se og høre Bernts presentasjon

Les mer aktuelt her
  • Markedsblikk høsten 2022

Markedsrapport oktober 2022

20/10/2022|0 Comments

Markedsrapport fra Prognosesenteret oktober 2022 Prognosene for fabrikkbetong i denne rapporten er basert på aktivitetsprognoser fra 14. september. Det var særlig veisektoren som var ventet å sørge for investeringsveksten framover, [...]