Markedsprognose november 2020

Prognosesenteret har utarbeidet en ny markedsrapport for FABEKO i begynnelsen av november 2020. Det er selvfølgelig mye usikkerhet rundt aktiviteten på de norske bygge- og anleggsplassene utover i 2020 og inn i 2021. Det ser imidlertid ikke så svart ut dersom vi får kontroll på COVID19.

FABEKOs medlemmer kan laste ned den ferske markedsprognosen under området merket "For medlemmer" ved å legge inn det passordet de har fått tildelt.

På den samme siden finner du David Lunds presentasjon på Byggeindustriens fagtreff 3. november der har har oppdaterte tall for alle markedssegmenter. FABEKO får tilsendt alle Prognosesenterets rapporter for nybygg av boliger, yrkesbygg og anlegg. De av våre medlemmer som trenger hjelp med prognoser kan kontakte Jan på jeh@fabeko.no

De som vil høre mer om dette fra Nejra Macic i Prognosesenteret, kan melde seg på Fabrikkbetongkonferansen 19. november

Les mer aktuelt her
  • Markedsblikk høsten 2022

Markedsrapport oktober 2022

20/10/2022|0 Comments

Markedsrapport fra Prognosesenteret oktober 2022 Prognosene for fabrikkbetong i denne rapporten er basert på aktivitetsprognoser fra 14. september. Det var særlig veisektoren som var ventet å sørge for investeringsveksten framover, [...]