Steinar Trygstad om etterspent betong

FABEKO samarbeider med Norsk Betongforening og Norconsult og har gjennomført lunsjmøter for å presentere aktuelle betongtemaer for rådgiverne. Her presenterer Dr ing Steinar Trygstad etterspent plasstøpt betong.

Steinar Trygstad presenterer dimensjoneringsprinsipper med etterspente og fiberarmerte flatdekker, de muligheter dette gir for både konstruktør og utførende samt hvilke bruksområder som er de mest interessante for denne teknikken.

FABEKO vil i tiden framover presentere flere løsninger med innovative plasstøpte dekkesystemer som både gir lave miljøavtrykk og effektive bæresystemer.

Videoene fra disse møtene legges ut på FABEKOs kanal på YouTube. Vi vil legge ut flere presentasjoner fra våre egne møter og fra møter der vi samarbeider med andre. Ta kontakt med oss dersom du finner temaer du gjerne vil vi skal holde for din egen organisasjon.

Se og hør Steinars presentasjon her

Les mer aktuelt her
  • Markedsblikk høsten 2022

Markedsrapport oktober 2022

20/10/2022|0 Comments

Markedsrapport fra Prognosesenteret oktober 2022 Prognosene for fabrikkbetong i denne rapporten er basert på aktivitetsprognoser fra 14. september. Det var særlig veisektoren som var ventet å sørge for investeringsveksten framover, [...]