Støping

Godt nyttår!
Vi har opplevd at viktig informasjon ikke har nådd fram til alle medlemmene i FABEKO. Her er en påminnelse om hvordan nyheter fra FABEKO distribueres.

Informasjon om FABEKOs aktiviteter og tjenester for medlemmene legges ut på fabeko.no og det viktigste sendes ut via våre nyhetsbrev samt på vår Facebook-side. Dersom du eller dine kollegaer ikke mottar/leser disse nyhetsbrevene, kan du gå glipp av viktig informasjon.

Som et resultat av personvernforordningen (GDPR), sender FABEKO ut nyhetsbrev kun til de som selv registrerer seg som mottakere.
Skjema for registrering finner du ved alle våre nyhetssaker. Et eksempel ligger sammen med denne artikkelen.

Nyhetsbrevene sendes fra FABEKO men har en ekstern lenke til Mailchimps server. Dette kan gjøre at noen nyhetsbrev havner i spamfilteret ditt.
Du kan da gå inn i ditt epostprogram og merke FABEKO som «sikker avsender».

Her kan du lese to av nyhetsbrevene som er sendt fra FABEKO:

For å sikre at viktig informasjon når ut til deg mottar vi gjerne råd og tips til forbedringer i nyhetsstrømmen. Send dette til Jan Eldegard Hjelle i FABEKO

Les mer aktuelt her
  • Markedsblikk høsten 2022

Markedsrapport oktober 2022

20/10/2022|0 Comments

Markedsrapport fra Prognosesenteret oktober 2022 Prognosene for fabrikkbetong i denne rapporten er basert på aktivitetsprognoser fra 14. september. Det var særlig veisektoren som var ventet å sørge for investeringsveksten framover, [...]