Kaffepause

Hjemmekontor gjør oss ikke mindre produktive men vi må ta nye grep for å jobbe smart og vi trenger gode verktøy. Ny forskning viser at det er viktig å bruke video og snakke sammen, framfor å bare dele tanker og behov skriftlig. Videomøter bør rett og slett være et obligatorisk verktøy for team som ikke sitter sammen. Vi gjør noe med dette å starter FABEKOs kaffepauser på nett.

Vi etablerer en åpen kaffepause på nett hver mandag klokken 1130-1200.

En åpen lenke til kaffepausene vil ligge under "Aktiviteter" på vår hjemmeside. Medlemmer over hele landet kan da logge seg på, høre siste nytt, stille spørsmål og ta opp aktuelle saker. Det skal være en møteplass slik kaffemaskinen vanligvis fungerer i en vanlig jobbsituasjon og under FABEKOs ordinære møter.

FABEKO vil presentere en kort sak til diskusjon i hver kaffepause men alle som deltar kan komme med egne betraktninger rundt saker i vår bransje. Dette håper vi kan gi nyttige innspill til de oppgavene vi jobber med og også bidra til den tekniske nettverksbyggingen som bransjen vår over mange år har etablert.

Dette er nytt for oss og nytt for mange andre. Vi kaster oss utpå og håper mange vil være med å utvikle den nye arenaen. Første kaffepause blir mandag 25. januar kl 1130

Forskere i SINTEF har presentert interessante funn som viser hva som trengs for å øke produktivitet - selv med hjemmekontor.

Les mer aktuelt her
  • Markedsblikk høsten 2022

Markedsrapport oktober 2022

20/10/2022|0 Comments

Markedsrapport fra Prognosesenteret oktober 2022 Prognosene for fabrikkbetong i denne rapporten er basert på aktivitetsprognoser fra 14. september. Det var særlig veisektoren som var ventet å sørge for investeringsveksten framover, [...]