Opplæring i smittevern

FABEKO har utarbeidet en liste med punkter som medlemmene kan benytte ved bedriftsintern opplæring i smitteverntiltak for betongsjåfører og pumpeoperatører. Ved å gå gjennom punktene, kan skjemaet brukes som huskeliste, signeres og brukes som dokumentert opplæring i smitteverntiltak.

Etter ønske fra medlemmene har FABEKO samlet det vi mener er de viktigste smitteverntiltakene. Det er utarbeidet en sjekkliste for opplæring av sjåfører på betongbiler og en annen sjekkliste for operatører på betongpumper.

Sjekkliste for opplæring av betongsjåfører

Sjekkliste for opplæring av pumpeoperatører

Les mer aktuelt her
  • Markedsblikk høsten 2022

Markedsrapport oktober 2022

20/10/2022|0 Comments

Markedsrapport fra Prognosesenteret oktober 2022 Prognosene for fabrikkbetong i denne rapporten er basert på aktivitetsprognoser fra 14. september. Det var særlig veisektoren som var ventet å sørge for investeringsveksten framover, [...]