fib 2022 Oslo

Norsk Betongforening ønsker verdens beste betonginnovatører velkommen til fib International Congress 2022. Den store kongressen arrangeres i Oslo den 13. - 16. juni, og NB oppfordrer derfor hele betongbransjen i Norge til å bidra på kongressen med interessante forskningsresultater, gode byggekonsepter og innovative produkter i betong. Vi forventer stor interesse for konferanse etter lang tid med kun digitale møter uten de samme muligheten for faglig nettverksbygging.

Temaene for kongressen vil derfor dekke hele verdikjeden, og temaene finner du her.
For å understreke viktigheten av innovasjon vil det bli arrangert en innovasjons-konkurranse for å synliggjøre den beste innovasjonen i flere kategorier, og de beste innovatørene vil motta sin egen meget eksklusive fib Awards, informasjon om konkurransen finner du her.

Kongressen er sterkt drevet av behovet for innovasjon for å oppfylle de ambisiøse globale målene for et bærekraftig samfunn som energisparing, redusert CO2-utslipp og ressursbruk, effektiv konstruksjon og høyere ytelse til lavere kostnader, men også andre bærekraft-tema.
Alle ledd i byggenærings-kjeden er nødvendige for å finne de beste løsningene, og kongressen er et utmerket forum i så måte, for å dele kunnskap og lære om bærekraftige løsninger i betongbyggebransjen.

Dersom du vil bidra med et tema kan du sende det inn her innen 1. september

FABEKO støtter arbeidet med konferansen gjennom deltakelsen i organisasjonskomiteen

Les mer aktuelt her
  • Markedsblikk høsten 2022

Markedsrapport oktober 2022

20/10/2022|0 Comments

Markedsrapport fra Prognosesenteret oktober 2022 Prognosene for fabrikkbetong i denne rapporten er basert på aktivitetsprognoser fra 14. september. Det var særlig veisektoren som var ventet å sørge for investeringsveksten framover, [...]