Betongpumpedagen flyttes til 14-15 mai 2022

Vi er lei oss for å måtte informere om at høstens Betongpumpedag må utsettes til våren 2022. Arrangementet var fastsatt til lørdag 23. oktober til søndag 24. oktober på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West. På grunn av flere ulike årsaker vedtok styret i FABEKOs pumpegruppe å utsettes betongpumpedagen til 14. - 15. mai 2022.

Det er veldig dumt å på nytt måtte utsette et godt innarbeidet arrangement når vi vet at mange medlemmer har gledet seg til å kunne møtes på Gardermoen igjen. De er tre hovedårsaker til at arrangementet må utsettes:

  • Hotellet varslet oss for kort tid siden at de er tildelt oppdrag som karantene/isolathotell i høst og ikke kan ta mot oss før etter nyttår. Det har vist seg vanskelig å skaffe alternativt hotell med mulighet for maskin-utstilling uten store ekstrakostnader.
  • De datoene som var fastsatt kolliderer med både Bygg-Reis-Deg-messen og Norsk Betongdag der både utstillere, forelesere og medlemmer skal delta.
  • Økt smittespredning de siste ukene gjør at pumpeoperatører må ta et spesielt ansvar for ikke å ramme byggeplasser og egen bedrift med karanteneproblemer.

FABEKO beklager dette og har nå fastlagt ny dato til 14.- 15. mai 2022 på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West.

Alternative møtearenaer

Som alternativ til høstens betongpumpedag vil vi anbefale deltagelse på FABEKOs regionsmøter som er beskrevet under "aktiviteter". Her blir det holdt mange interessante presentasjoner og diskusjoner som også er høyaktuelle for betongpumping.

FABEKO vil i november arrangere både nettmøter og oppsøkende møter lokalt med temaer som er høyt prioritert hos pumpeselskapene. Disse vil bli annonsert via nettsiden, i epost og i nyhetsbrev fra FABEKO.

Mottar du ikke FABEKOnytt?

Les mer aktuelt her