Kontrollerende virksomheter

FABEKO arrangerer den årlige workshopen for de kontrollerende virksomhetene på Gardermoen 11. november. Selv om Betongpumpedagen er utsatt til våren 2022, blir samlingen for de kontrollerende virksomhetene gjennomført.

Etter en lang tid med reise- og møterestriksjoner har vi gleden av å invitere alle FABEKOs kontrollerende virksomheter til et møte for å videreutvikle kontrollordningen. Det er mye som er skjedd siden sist vi hadde et fysisk møte. Vi vet det er mange viktige diskusjoner som lett blir borte når vi over lang tid har gjennomført alt som digitale møter. Workshopen samler normalt rundt 20 personer og blir i år gjennomført 11/11 fra klokken 1000- 1600. Møtet blir holdt like ved flyplassteminalen på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen.

Vi håper derfor å se alle på Gardermoen.

Sted: Radisson Blu Airport Hotel, Gardermoen
Dato: 11. november 2021 klokken 10.00 – 16.00

Vær vennlig å meld deg på via denne lenken innen 1. november

Fra programmet:

  • Nytt fra FABEKO
  • Erfaringsrunde blant kontrollerende virksomheter
  • Innføring av Maskinregisteret, hvilke spørsmål er kommet opp?
  • Kontroll av kontrollsystemet
  • Gjeldende lover, forskrifter og standarder
  • Krav til sikkerhetssystem
  • Prosedyrer for sprekkesøking
  • Forsikringer

Du kan lese mer om FABEKOs kontrollordning her

Les mer aktuelt her
  • Markedsblikk høsten 2022

Markedsrapport oktober 2022

20/10/2022|0 Comments

Markedsrapport fra Prognosesenteret oktober 2022 Prognosene for fabrikkbetong i denne rapporten er basert på aktivitetsprognoser fra 14. september. Det var særlig veisektoren som var ventet å sørge for investeringsveksten framover, [...]