Vi strekker oss

Vi strekker oss lenger. Har du videoklipp eller bilder av uhell eller nesten-uhell med betongpumper? FABEKOs pumpegruppe vil gjerne lage en kort presentasjon for å minne om farlige situasjoner vi vil unngå.

Pumpegruppa har mottatt ønsker fra medlemsbedrifter som gjerne vil ha tilgang på en kort og instruktiv video som viser faresituasjoner ved oppstart av- og avslutning av pumpeoppdrag. Du har kanskje egne videoer eller sett andre som har distribuert eksempler på slike faresituasjoner?

Formålet med denne presentasjonen er å vise til den ved opplæring i bedriftene og for å skape god sikkerhetskultur. Vi vil ta kontakt med de som står oppført som kilde for bilder og video for å sikre at vi får rettigheter til bruken. Del gjerne denne forespørselen med dine kollegaer!

Send gjerne bilde-/video-lenke til jeh@fabeko.no

Les mer aktuelt her
  • Markedsblikk høsten 2022

Markedsrapport oktober 2022

20/10/2022|0 Comments

Markedsrapport fra Prognosesenteret oktober 2022 Prognosene for fabrikkbetong i denne rapporten er basert på aktivitetsprognoser fra 14. september. Det var særlig veisektoren som var ventet å sørge for investeringsveksten framover, [...]