Vi strekker oss

Vi strekker oss lenger. Har du videoklipp eller bilder av uhell eller nesten-uhell med betongpumper? FABEKOs pumpegruppe vil gjerne lage en kort presentasjon for å minne om farlige situasjoner vi vil unngå.

Pumpegruppa har mottatt ønsker fra medlemsbedrifter som gjerne vil ha tilgang på en kort og instruktiv video som viser faresituasjoner ved oppstart av- og avslutning av pumpeoppdrag. Du har kanskje egne videoer eller sett andre som har distribuert eksempler på slike faresituasjoner?

Formålet med denne presentasjonen er å vise til den ved opplæring i bedriftene og for å skape god sikkerhetskultur. Vi vil ta kontakt med de som står oppført som kilde for bilder og video for å sikre at vi får rettigheter til bruken. Del gjerne denne forespørselen med dine kollegaer!

Send gjerne bilde-/video-lenke til jeh@fabeko.no

Mottar du ikke FABEKOnytt?

Les mer aktuelt her