Fareblind sikkerhetskurs

Prosjekt Fareblind er et grunnleggende sikkerhetskurs for alle som jobber i bygge- og anleggsbransjen. FABEKO er medlem i SfS BA som har utviklet dette kostnadsfrie og nettbaserte sikkerhetskurset.

Vi anbefaler alle medlemmer å gjennomgå dette kurset som må repeteres  etter en tid. Du har kanskje allerede fått en påminnelse via epost? Kurset tar ca 30 minutter, gir kunnskap om de 6 største fareområdene og om det som kalles de livreddende regler. Kurset forbygger fareblindhet som er et begrep for farlige situasjoner som opptrer så ofte at man vi blir blinde for det som kan skje.

En digital testlab

I kurset som er en digital testlab, møter du David som er fareblind. Kort fortalt betyr det at han er blitt så vant med sine omgivelser at han begynner å overse detaljer. Og i vår bransje kan det få fatale konsekvenser. Konstruert til å tåle det samme som en menneskekropp, utsetter vi David for 6 arbeidsulykker mens vi filmer det som skjer i møte med de enorme kreftene som omgir oss på en bygge- og anleggsplass.

Kurset er en digital testlab hvor du som kursdeltaker selv iscenesetter ulykkene ved å fjerne barrierer og sikkerhetsutstyr.

Meld deg på det kostnadsfrie kurset her

Hvis din bedrift ønsker en egen bedriftslinsens med administratorrettigheter for invitere inn egne ansatte og se hvem som har fullført kurset, ta kontakt med fareblind@munio.no

Mottar du ikke FABEKOnytt?

Les mer aktuelt her
  • Kråkenes fyr

Godt nyttår fra oss i Fabeko

31/12/2021|Kommentarer er skrudd av for Godt nyttår fra oss i Fabeko

Vi takker for flott samarbeid i 2021 og ønsker alle et godt 2022. Vi ser fram til et spennende år der vi seiler ut med kollegaene i det nye Betongfokus. [...]