FABEKOs markedsrapport er oppdatert 24. juni 2022

Prognosene viser at anleggsmarkedet vil løfte forbruket av betong i de nærmeste årene men veksten er justert ned sammenlignet med rapporten fra november 2021. Veiinvesteringene ventes å vokse også i 2023 og 2024, men ikke like mye som under «boomen» i 2022

Rapporten kan lastes ned av FABEKOs ordinære medlemmer.

Vi har avtale med Prognosesenteret om å utarbeide en slik rapport to ganger i året, på våren og på høsten. I 2022 har vi ventet med vårens rapport til nå i juni for om mulig å ivareta usikkerheten som følger av krigen i Ukraina.

Vi har dessuten inngått avtale med Prognosesenteret om innhenting av volumer og annen bedriftsinformasjon fra FABEKOs medlemsbedrifter. Dette betyr at både statistikk og prognoser kan ytterligere forbedres . Vi er imidlertid avhengig av at alle melder sine data inn til Prognosesenteret i tide.

Markedsrapporten datert 24. juni 2022 kan lastes ned her:

Les mer aktuelt her
  • Betongpumpedagen 2022

Betongpumpedagen 2022

27/06/2022|0 Comments

Årets begivenhet for betongpumpebransjen i Norge gikk av stabelen i mai måned på Gardermoen. Det var rekordoppslutning med 127 påmeldte deltagere fra pumpebedrifter og leverandører fra inn- og utland. Det var to år siden [...]