Morgenmøte med FABEKO

FABEKO inviterer til det siste temamøtet før sommeren kommer for fullt. Vi ønsker å formidle viktig informasjon til våre medlemmer og andre samarbeidspartnere i betongbransjen. Denne morgenen vil vi presentere 3 ulike temaer med en halvtimes mellomrom. Du kan komme og gå i nettmøtet slik det passer deg og henge med i de temaet som du synes er mest interessant.

Slik dokumenterer du fiberarmert betong:
Fiberbetong har i mange år blitt levert av produsentene i Norge. I 2020 kom endelig Norsk Betongforenings publikasjon nr. 38 ut med tittelen «Fiberarmert betong i bærende konstruksjoner» FABEKO ga i 2019 ut den intern veiledningen om Betonggulv med praktiske råd for produksjon av gulvbetong etter NB 15. Hva betyr dette for betongprodusentene for produksjon, leveranser og produktdokumentasjon?

Slik presenterer du plasstøpte betongdekker:
FABEKO har i 2021 samarbeidet med flere produsenter og utførende for å presentere ulike innovative løsninger for plasstøpte betongdekker og -gulv. Disse løsningene foreligger nå i et digitalt presentasjonsmateriell til bruk for FABEKOs medlemmer. Vi vil presentere dette og gi tips for hvordan medlemmene kan bruke det i dialogen med entreprenør, rådgiver og utbygger.

Slik øker du sikkerheten ved betongpumping:
FABEKO har fått tilbakemeldinger fra de store entreprenørene der uttrykker bekymring for sikkerheten ved betongpumping. Ett av områdene som er pekt ut er sikkerhet mot brudd i utlagte pumpeslanger. FABEKO har derfor revidert veilederen for bruk, vedlikehold og kontroll av betongpumpeslanger.  Vi presenterer de viktigste endringene som får betydning for både pumpeselskapene og entreprenørene.

Påmelding: Du må melde deg på møtet for å få lenke men du kan følge de temaene som du er mest interessert i. Se egen påmeldings-funksjon på siden

Tid Tema Foredragsholder
08:30 Slik dokumenterer du fiberarmert betong

  • hvem kan hjelpe med prøving og dokumentasjon?
FABEKO med innspill fra noen av våre leverandører
09:00 Slik presenterer du plasstøpte betongdekker

  • hvordan gjør vi plasstøpte dekker interessant for kunden?
FABEKO med innspill fra noen av våre samarbeidspartnere
09:30 Slik øker du sikkerheten ved betongpumping

  • hvordan kontrollere pumpeslanger?
  • hvordan velge riktig slangetype til ulike betongtyper?
FABEKO med innspill fra noen av våre samarbeidspartnere
10:00 Avsluttende spørsmålsrunde Alle