FABEKO Fabrikkbetongkonferansen

Fabrikkbetongkonferansen 2019

FABEKO inviterer til Fabrikkbetongkonferansen på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, Gardermoen, 4.- 5. april 2019.  Det er naturlig at innovasjon, digitalisering og miljøforhold er sentrale temaer under konferansen.

Påmeldingsfristen var torsdag 21. mars kl 12:00!

Dersom du ikke rakk denne fristen skal vi gjøre det vi kan for at du likevel får plass. Send da en epost så raskt som mulig til jeh@fabeko.no

Se omtale på bygg.no

Se programmet for Fabrikkbetongkonferansen 2019

Fabrikkbetongkonferansen er årets viktigste arena for medlemmer og assosierte medlemmer i FABEKO. I tillegg inviteres samarbeidspartnere og gjesteforelesere for å gi oss viktige innspill til videre styrking av betongbransjen. Fabrikkbetong er inne i alle prosjekter både innen bygg og anlegg. Den innovasjonen som kontinuerlig skjer for plasstøpt betong, vil dermed komme alle kunder og byggherrer til gode.

Påmeldingene til årets konferanse har strømmet jevn inn og per 7. mars var det plass til 30 personer før hotellplassene er fylt. Kanskje du ikke har meldt deg på enda? Da haster det!

Torsdag 4. april: Programmet starter med en fagdag med betongtemaer torsdag 4. april fra lunsj kl 12:00 til kl 15:30. Deretter inviterer vi til omvisning og felles middag i Forsvarets flysamling som ligger like ved hotellet. Se program for 4. april.

Fredag 5. april: Vi setter fokus på betong i samfunnsbyggingen, prosjektpresentasjoner og ny teknologi. Denne dagen har vi invitert kjente eksterne forelesere som vil gi oss sine innspill på muligheter og utfordringer for betong.FABEKOs assosierte medlemmer vil være tilstede med små utstillinger begge dager og vil presentere høyaktuelle nyheter.

Se program for formiddagen 5. april

Se program for ettermiddagen 5. april

Det er kun plass til 120 personer på årets konferanse. Påmeldingsfristen var torsdag 21. mars kl 12:00!

Se programmet