Ha en fin sommer

Det er tid for å nyte en ny sommer. For de fleste av oss betyr det ferietid. Jeg håper de fleste av dere kan se frem til noen gode dager, hvor dere kan slappe av og kose dere sammen med venner og familie. Kanskje er det på hytta, på fjellet, ved sjøen, i skogen eller rett og slett hjemme? Noen har kanskje klare planer for eventyrreiser i utlandet eller å utforske de norske turistvegene. Det er mulig å kombinere ferien med en studietur til de mange flotte rasteplassene og utsiktspunktene som har mottatt Betongtavlen de siste årene. Du finner de her: nasjonaleturistveger.no

FABEKO har lagt bak seg et godt men travelt halvår. Jeg har bak meg det første halvåret som leder i foreningen og har fått veldig god støtte av medlemmer og ikke minst Hallvard og Tommy for å komme inn i oppgavene. Sammen med styret i FABEKO har vi vært gjennom en god strategiprosess i juni der det er gitt høy prioritet på arbeidet med større synlighet av gode løsninger i plasstøpt betong. Vi ser også at arbeidet med miljø¸- og bærekraftsoppgavene vil kreve enda større ressurser og dette har vi allerede tatt tak i. Vi har akkurat sendt ut FABEKOnytt ved hjelp av nytt IT-verktøy og vil øke frekvensen på disse nyhetsbrevene for å sikre at medlemmene og andre snapper opp informasjon om viktige aktiviteter.

Vi oppfordrer deg til å dele interessant informasjon som ligger på FABEKOs web og Facebook-sider i dine egne medier. Slik hjelper vi oss selv til bedre synlighet, en fordel for både bedriftene og FABEKO. Send oss gjerne tips om saker som vi kan ta med oss og etablere som bransjenyheter.

Jeg ønsker alle som følger FABEKO en riktig god sommer, uansett hvor den skal tilbringes.

Hilsen Jan