Regionsmøte nord på fantastiske Sommarøy 12-14. september

Vi møtes på Sommarøy i Troms 12-14. september
Ønsker du å delta på fantastiske Sommarøy? Husk at du må melde deg på innen 28. august!

FABEKOs regionsstyre har igjen gleden av å invitere medlemmer og assosierte medlemmer velkommen til møte for region nord.

Årets regionsmøte skal foregå i byen som ble kåret til Norges mest attraktive by i 2016, på Sommarøy Arctic Hotel Tromsø. Det vil si; Sommarøy ligger jo et stykke unna sentrum av Tromsø. Det tar en times tid å kjøre fra flyplassen i Tromsø til Sommarøy. Vi setter opp en bussavgang fra Tromsø lufthavn på ettermiddag/kveld 12. september med retur på morgen/formiddag 14. september. Informasjon om bussavgang blir lagt ut i påmeldingsfunksjonen.

Det skjer mye i betongbransjen og det er mange nye muligheter og mange nye utfordringer. Hovedmålet med FABEKOs regionsmøter er å dele denne informasjonen på en uformell arena der vi blander faglig stoff med muligheten til å knytte nye kontakter i bransjen.

Jan Eldegard Hjelle i FABEKO gir en status på noe av det som rører seg og øvrige smakebiter fra programmet er:
– Miljøteknologi for betongproduksjon v/Dan Arve Juvik fra Mapei
– Betong og byggearbeider i arktisk klima v/Geir Frantzen fra Forskningsparken i Narvik
– Herdeutvikling med oppvarming og kjøling v/Reidar Schille fra HeatWork
– Bestandig betong med alkalireaktivt tilslag v/ Øyvind Sæter fra Unicon
– Nytt fra sementleverandøren Norcem v/Tone Anita Østnor
– Arbeidet i FABEKOs miljøkomite v/Espen Kurås
– Digitale kjøresedler og ny teknologi for transport

Regionsaktivitetene er svært viktige for FABEKO og det er på disse samlingene vi får diskutert mål for- og innholdet i bransjearbeidet sammen med alle medlemmene. Svært ofte fører innspill på regionsmøtene til korrigeringer i kursen for noen av aktivitetene og dette er derfor en del av foreningens kvalitetssikring.
I mellom alt dette faglige, er det også plass til sosiale arenaer- naturlig nok tilknyttet hav og sjø. Du må imidlertid snarest melde deg på for å ta del i alt dette!

Vi sees på Sommarøy