Informasjonsmøte om EPD-generatoren for betongindustrien

Dato/Tid
Dato(er) - 30/11/2018
09:30 - 11:30


Det blir stadig hyppigere etterspørsel etter miljødeklarasjoner for betong (EPD).
Vil du vite mer om dette web- baserte verktøyet? Samarbeidspartnere med FABEKO er velkommen til LCA.no i Fredrikstad 30. november.

LCA.no AS har utviklet EPD-generator for betongprodusenter og andre bransjer. Generatorene gir produsentene selv mulighet til å utarbeide egne miljødeklarasjoner (EPDer) for publiseringen på www.epd-norge.no eller for spesifikke prosjekter.
En EPD bygger på analyser for produktene gjennom hele livsløpet og inkluderer denne typen data for alle råvarer og innkjøpte tjenester. For å gjøre EPDene så spesifikke som mulig er det ønskelig at flest mulig av datasettene for råvarer og delprosesser. Dette medfører livsløpsdata for leverandørene til betongindustrien blir mer og mer etterspurt.
Sammen med FABEKO ønsker å invitere assosierte medlemmer i FABEKO til et informasjonsmøte.
Målet med møtet er å forklare bakgrunnen for verktøyet, hvordan vi utarbeider spesifikke EPDer og hvordan disse benyttes i byggeprosjekter.

Sted: Hos LCA.no AS, Dokka 1c, Fredrikstad
Tid 30.november 2018, kl 09.30 – 11.30
Påmelding til: support@lca.no
Påmeldingsfrist: 15.11
Det er plass til maksimalt 12 personer og vi følger ‘førstemann til mølla’-prinsippet gjelder. Vi er glade dersom hvert selskap begrenser antall personer fra eget selskap slik at flest mulig selskaper kan være representert.